Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Streek Food Festival Edam

18-05-2014 @ 12:00 - 18:00

Het Streek Food Festival is een food markt met lokale en regionale producenten en producten, delicatessenzaken en kookwinkels uit de regio. Maar het Streek Food Festival is niet alleen een markt, die in de hele binnenstad van Edam staat, maar het is een beleving! Overal vind je specialiteiten, gekke kramen en zelfs de zogeheten Rollende Keukens met gepimte caravans en kekke bakwagens.

Kooktheater
Naast het bezoek aan de markt zijn er ook diverse activiteiten, waar zowel jong als oud aan mee kunnen doen. Op het Damplein, voor het Stadhuis, komt een kooktheater te staan waar workshops, demo’s en proeverijen gehouden worden.
N!eventz hoopt ook dit jaar weer een spraakmakend programma samen te stellen met o.a. het Damhotel en Ben van Geelen.

VETLKKR Kinderkookschool
Op de Kaasmarkt zullen weer diverse kinderactiviteiten zijn. Bosvolk heeft al weer toegezegd om voor de kinderen een leuke, educatieve activiteit te willen verzorgen. Tevens zal er deze editie gekeken worden of het mogelijk is meer met levende dieren te doen voor kinderen, zoals knuffelen van koeien en varkens.

Prinsheerlijk terras, Rollende keukens en Monte Scroppino!
Terwijl de kinderen de topkok aan het uithangen zijn of lekker aan het knuffelen met de dieren, kunnen de ouders plaatsnemen op het Prinsheerlijke terras van de Prinsenbar op de Kaasmarkt. Hier serveren ze bier en bubbels. Rondom de Kaasmarkt zijn de zogeheten rollende keukens te vinden. Kekke caravans met te zotte zoetigheden of overgezonde smoothies gemaakt van regionaal fruit. Tevens schenken de dames van Monte Scroppino de lekkerste scroppino. Mmmm!

Diverse middelbare scholen zijn deze keer benaderd om hun praktijkopleidingen te promoten, zoals de hotelschool, groene detailhandel, zorgbedrijf dierenhouderij, veehouderij, banketbakker en groen, grond & infra.

Wilt u zelf deelnemen aan het Streek Food Festival, meld u dan direct aan via deze link!

Aanmelden als deelnemer

Wilt u zich aanmelden als deelnemer van het Streek Food Festival, dan kunt u hiervoor het onderstaande aanmeldformulier gebruiken.
Aanmeldformulier voor deelnemers

Streekfoodfestival 2014 Facebook Profile photo 2

Gegevens

Datum:
18-05-2014
Tijd:
12:00 - 18:00

Locatie

Binnenstad Edam
Damplein 1
Edam, Netherlands