Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spieren voor Spieren Wintertijd Challenge

26-10-2013 @ 23:00 - 04:00

Wintertijd Challenge

De Wintertijd Challenge in de nacht van 26 op 27 oktober 2013 is een jaarlijks fondsenwervend sportevenement van Stichting Spieren voor Spieren. In de nacht dat de wintertijd ingaat organiseert N!eventz dit unieke sportevenement in het Bolwerck in Edam. Er wordt 1 uur en 1 seconde gesport om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. Het geld zal worden ingezet om eind 2013 een nieuw spierziekte expertisecentrum te openen. Rondom deze challenge zal N!eventz gedurende de avond een gevuld programma verzorgen.

 

Tijd winnen voor kinderen met een spierziekte

Het unieke van de Wintertijd Challenge is dat het sportevenement plaatsvindt in het uur dat de wintertijd ingaat (2 uur ‘s nachts) en de klok teruggaat. Dit is het enige moment in het jaar dat je tijd kan winnen. Tijd winnen om behandeling en genezing van spierziekte bij kinderen te realiseren.

 

Droomafstanden

Ludiek is dat deelnemers aan de Wintertijd Challenge op dit nachtelijke tijdstip door het teruggaan van de klok in 1 seconde droomafstanden kunnen afleggen. Het ultieme voorbeeld waar gezonde spieren toe in staat zijn om kinderen met zieke spieren te helpen.

 

Meedoen of sponsoren? Klikt op onderstaande link voor meer informatie:

http://www.wintertijdchallenge.nl

Gegevens

Datum:
26-10-2013
Tijd:
23:00 - 04:00

Organisator

N!eventz
Telefoon:
06-55135358
E-mail:
info@nieventz.nl

Locatie

Bolwerck
Edam, Noord-Holland Netherlands