Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SFF goes X-Mas 20 december 2015 Edam

20-12-2015 @ 12:00 - 17:00

Op 20 december vindt alweer het Streek Food Festival plaats, de X-MAS editie! Kom kerstshoppen de de gezellige en sfeervolle kramen en doe vast inkopen voor je kerstdiner. Kan je het niet afwachten….proef dan ter plekken de lekkernijen bij de diverse food trucks op de Kaasmarkt. Even doorwarmen? Vergeet de gluhwein niet.

Tijdens Streek Food Festival goes X-Mas zijn alle winkeliers weer open om ook daar je feestinkopen te doen. Let op de flyer die in het najaar overal verkrijgbaar is met de volledige winkelroute. Zo mis je niks! Slenter gezellig door de binnenstad, geniet volop van de kerstsfeer, de diverse optredens en shop till you drop. Door de route te volgen kom je ook langs de mooie brocantewinkels die Edam te bieden heeft.

Wie na een bezoek aan het Streek Food Festival niet met een volle maag thuis komt, heeft de markt niet echt beleefd. Angst voor te hip publiek? Is ook niet nodig, want naast de oesterslurpers zetten er ook nog genoeg hun tanden in een vette worst. Uiteraard wel van een blij varken. Bij Keurslagerij Johan Taam bijvoorbeeld, met zijn huisgemaakte rookworst en erwtensoep die je al van ver ruikt!

Het Streek Food Festival in Edam is van 12.00 – 17.00 uur. Bezoek is gratis!

Gegevens

Datum:
20-12-2015
Tijd:
12:00 - 17:00
Site:
www.streekfoodfestival.nl

Organisator

N!eventz
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Binnenstad Edam
Damplein 1
Edam, Netherlands
+ Google Maps