Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bierfestival Fort Edam

04-10-2014 @ 12:00 - 21:00

$5

Bierbrouwerijen uit Noord Holland presenteren hun eigen gebrouwen bieren. Kom ze proeven!

12.00 – 15.00 uur – Regionale Horeca
15.00 – 21.00 uur – Publiek
Minimale leeftijd voor entree is 18 jaar. Er zal naar legitimatie gevraagd worden.

Entree € 5,-
Bierprijs variërend per brouwer

Wiens ofwel weide. Ik zie het weiland van het Fort in innige rust, maar onder het dikke betonnen dak is het gezellig druk, want om de Octoberfesten te vieren zoals die in Duitsland worden gehouden, organiseert N!eventz een regionaal bierevenement in het Fort bij Edam.
Gedurende deze dag zullen diverse, nog actieve, bierbrouwerijen uit Noord-Holland, hun bier presenteren. Eerst is er de gelegenheid voor de regionale horeca om hier ideeen op te doen en kennis te maken met de brouwers en hun bieren. Vervolgens zal het Fort ook open gaan voor publiek (vanaf 18 jaar). De bezoekers kunnen bij de diverse brouwers bier kopen om te proeven en om eventueel mee naar huis te nemen.
Op deze manier hoopt N!eventz aandacht te krijgen voor het oude ambacht bier brouwen, en hebben de bezoekers de mogelijkheid het Fort bij Edam op een andere manier te beleven.

Bierfestival Fort Edam is voor de bierbrouwerijen een unieke kans om de regio kennis te laten maken met hun producten. Voor de horeca ondernemer is deze “minibeurs” bedoeld om kennis te maken met verschillende regionale bieren die zij eventueel weer in hun eigen assortiment kunnen opnemen. Uiteraard ontbreken de traditionele braadworst en zuurkool niet.

Gegevens

Datum:
04-10-2014
Tijd:
12:00 - 21:00
Kosten:
$5

Locatie

Fort bij Edam
Oorgat 10
Edam, Netherlands