Over N!eventz

Ik ben Nikki de Graaf. In januari 2013 heb ik evenementenbureau N!eventz opgestart. Door mijn jarenlange ervaring op Meeting& Events gebied in de Europese hotellerie en restaurants is mijn kennis van onschatbare waarde. In het verleden heb ik onder andere gewerkt voor The College Hotel, Gran Hotel la Florida in Barcelona, Grupo Iberostar op de Canarische eilanden, Herman den Blijker, Hotel de L’Europe, Park Hotel en Amsterdam Village Company in Amsterdam. Daarnaast ben ik veel betrokken geweest bij de ontwikkeling van diverse evenementen en projecten in en om Amsterdam. Door mijn jarenlange ervaring op de werkvloer weet ik zeer goed de vertaalslag van een concept naar de operationele uitvoering te maken.

 

N!eventz is een professioneel organisatiebureau dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en organiseren van bedrijfs- & publieksevenementen, productlanceringen, fashion shows, congressen, beurzen en incentives.

 

N!eventz denkt out of the box, niets is te gek! Zo zet N!eventz de meest spraakmakende en onderscheidende evenementen neer.

about